KC Websites

Ons toekomstige team

Ontmoet ons team, onze helden

Harry

Peter

Maikel

Sandra

 

Joep

Mohammed

Maar voorlopig doe ik het nog alleen

Met een overstap naar website ontwikkeling heb ik een nieuwe uitdaging gevonden waarin ik mijn creativiteit en analytische vaardigheden kan inzetten. Ik ben begonnen met het leren van de nieuwste webtechnologieën en -trends en heb al verschillende kleine projecten afgerond.

Hoewel ik nog een beginner ben, ben ik vastbesloten om mijn vaardigheden te ontwikkelen en op korte termijn mijn eerste professionele webproject te realiseren. (Deze website is daar een voorbeeld van) Ik geloof dat mijn ervaring in de ICT me een voorsprong geeft in het begrijpen van de behoeften van klanten en hoe technologie daarbij kan helpen. Ik kijk er naar uit om samen te werken met het MKB en ZZP-ers om hun doelen te realiseren en daarbij gebruik te maken van mijn nieuwe vaardigheden als webontwikkelaar.

Mijn missie is om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren door hen te voorzien van hoogwaardige websites die opvallen, functioneel zijn en aansluiten bij de behoeften van hun klanten. Wij geloven dat een website veel meer is dan alleen een online visitekaartje. Het is een krachtig marketing- en communicatiemiddel dat bijdraagt aan het succes van je bedrijf.

Ik geloof in het opbouwen van duurzame, langdurige relaties met mijn klanten door het leveren van excellente service en het creëren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant.

We denken in mogelijkheden en oplossingen

We zijn trots op wat we doen en werken alleen met de beste tools, zoals WordPress.